Homestyling av sekelskifteslägenhet

Efter vår homestyling framhävdes lägenhetens unika charm och historiska detaljer samtidigt som den kändes modern och välkomnande. Det lyckade resultatet lockade många intressenter under visningarna.
Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
No items found.

Uppdragsbeskrivning

Bakgrund

Vi fick nyligen i uppdrag att styla en vacker sekelskifteslägenhet inför försäljning. Lägenheten ligger i ett attraktivt område och har bevarade originaldetaljer såsom stuckaturer och framhävdande karaktär med högt i tak och breda lister.

Utmaning

Utmaningen låg i att framhäva lägenhetens unika karaktär samtidigt som vi ville skapa en modern och funktionell atmosfär. Målet var att attrahera potentiella köpare genom att kombinera lägenhetens historiska charm med en nutida och personlig stil.

Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
No items found.

Designlösning

Jordnära toner och mjuka textiler

För att skapa en harmonisk balans mellan det traditionella och det moderna valde vi en inredningsstil med klassiska inslag och sofistikerade detaljer. Vi använde en färgpalett med jordnära toner och mjuka textiler för att skapa en varm och inbjudande känsla. I vardagsrummet accentuerade vi de vackra stuckaturerna med hjälp av belysning och inredning som smälte in i miljön. Vi placerade en generös soffa och matchande fåtölj för att bjuda in till umgänge och avkoppling. Ett stort och stilrent soffbord kompletterade sittgruppen.

En känsla av tidlös design

Köket var redan utrustat med moderna vitvaror och funktionella arbetsytor, så vårt fokus låg på att skapa en mysig och inbjudande matplats. Vi valde ett rustikt träbord med moderna stolar för att ge en känsla av tradition och historia. I sovrummen kombinerade vi mjuka textilier och inbjudande sängkläder med en lugn färgpalett för att skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär. Vi använde oss av antika möbler och vintageinredning för att understryka lägenhetens karaktär och ge en känsla av tidlös elegans.

KONTAKT

Kontakta oss. Vi arbetar hårt för goda resultat

Utöver interiördesign utför vi bl.a. enklare snickeri, flytttransport och flyttstädning.