Om oss
Vilka är vi?

Idag är vi en av de ledande inredningsfirmorna med över femton aktiva styling uppdrag i veckan. En av våra styrkor är kombinationen av våra erfarenheter inom inredning, stil och självaste fastighetsbranschen. Ihop med stark utveckling och innovation stylar vi dagligen bostäder och offentliga miljöer för företag och privatpersoner runt om i hela Sverige. I vår verksamhet erbjuds även tjänster inom snickeri, bygg samt flytt och städtjänster. 

Vårt mål är att du ska vara så pass nöjd med oss så att du vill rekommendera oss vidare.

Team

Vårt team består av ett härligt gäng med professionell kompetens inom primärt inredning men även logistik och särskilt hantverkande.

På AT Styling jobbar vi hårt för att erbjuda varje kund en enastående kundupplevelse och tillsammans skapa attraktivare bostäder inför försäljning samt miljöer och hem för privatpersoner såväl som företag. Kontakta oss för ditt inredningsprojekt idag.

Ett team av passionerade designers som driver visionen om stilsäker design framåt.

Vi grundades med en enkel men kreativ idé och har sedan dess växt och utvecklats till ett innovativt homestyling koncept. I centrum för vår verksamhet står vårt engagemang för ständig förnyelse och förbättring av våra designprojekt. Detta återspeglas inte bara i vårt arbete utan även i våra personliga intressen. Vår grundtanke har blivit en drivkraft i vårt arbete där vi ständigt strävar efter att tillgodose våra kunders behov och förväntningar med innovativa stylingar.

Arbetssätt

Vårt arbetssätt bygger på förståelse, målsättning och engagemang

Vi arbetar även mycket med utbildning och erfarenhetsutbyten. Det gör att alla våra stylister och medarbetare som tar hand om dig som kund, kan erbjuda dig det bästa. Vi testar nytt, lär oss och finjusterar. Och när allt fungerar som det ska implementerar vi nya arbetssätt, tjänster och metoder – allt för att du som kund ska få den bästa inredning och styling tjänsten som finns.

Varje projekt bygger på noggrannhet och beprövade metoder

Vårt löfte till dig som kund, oavsett om du är privatperson eller företag, är att vi inte ger oss. Vi ger oss inte förrän vi har hittat den perfekta inrednings lösningen för just ert boende eller företag. Vi ger oss inte förrän vi har kollat upp alla möjliga sorts lösningar. Och vi ger oss inte förrän ni är helt nöjda. ”Vi ger oss inte” är vårt motto och är den inställning som vi har rakt igenom när vi möter kunder, leverantörer och andra medarbetare. Kort sagt: Vi ger oss aldrig! 

KONTAKT

Vi arbetar hårt för goda resultat.

Utöver homestyling och interiördesgin utför vi bl.a. enklare snickeri, flytthjälp och flyttstädning.