Inredningsstilar - Trend, skandinavisk eller modern stil?

I vårt homestyling-arbete utgår vi alltid från olika inredningsstilar, eller personligheter: klassisk, modern, lantlig, skandinavisk och trend. Dessa använder vi som en grundplattform som vi sedan adderar våra unika detaljer till som passar respektive bostad. Inget hem är det andra likt, därför sätter vi vår prägel och sista touch utifrån er och bostadens stil.  
ModernModern

Modern

Avskalat och strama linjer kännetecknar vår moderna inredningsstil. Möbler och andra inredningsdetaljer brukar vara mer kul och mindre funktionella – image är allt i det moderna hemmet. Det ska ”bara” vara snyggt! Stora speglar, abstrakta former och svartvit fotokonst. En lugn färgskala kompletterar stilen. Blanka ytor, så som glas, metaller och enfärgade tyger, tillsammans med mattor och detaljer som ger en lyxig känsla.
SkandinaviskSkandinavisk

Skandinavisk

Enkelt, funktionellt och till viss del minimalistiskt kännetecknar vår skandinaviska stil. Ljusa träslag som björk, furu och ask tillsammans med andra naturmaterial såsom ull, trä, sten, linne och böjträ hör hemma i den här stilen. Moderna klassiker som Lamino-fåtöljen är ett typiskt exempel på skandinavisk form.
LantligtLantligt

Lantligt

Vår lantliga stil karakteriseras av vitmålat trä och en eller två accentfärger i tyger och tillbehör. Blommor och kryssmönster är populärt i lantlig heminredning. Naturliga material såsom bomull, löst linne, trä och keramik förekommer ofta. Detta är en väldigt ljus inredningsstil med mycket vitt och ljust i grunden.
TrendTrend

Trend

Vår trendiga stil är nytänkande, tuff, vågad och givetvis trendig. Det vi ser på instagram idag? Precis det! Kreativiteten får flöda fritt och materialval, färger samt stilar kombineras utefter vad som passar bostaden. Läder, linne, trendiga kuddar, fotokonst och grafiska posters är vanligt. Trendstilen riktas främst mot lite mer udda (särskilda) bostäder, oftast på utvalda adresser av mäklarna.
KONTAKT

Vi arbetar hårt för goda resultat.

Utöver homestyling och interiördesgin utför vi bl.a. enklare snickeri, flytthjälp och flyttstädning.

Få en komplett bild av vårt erbjudande

Våra tjänster

Hitta rätt lösning utifrån er situation som privatperson, företag, mäklare eller byggare.

Genomförda projekt

Ta en titt på våra genomförda projekt för att bli inspirerad.

Vilka är vi

En av de ledande inredningsfirmorna med över 15 aktiva styling uppdrag i veckan.