Modernt radhus

Efter vår homestyling förvandlades radhuset till en välkomnande och inspirerande bostad. Det moderna och harmoniska intrycket lockade många intressenter under visningarna, och huset såldes snabbt och till ett attraktivt pris.
Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
No items found.

Uppdragsbeskrivning

Bakgrund

Nyligen fick vi på AT Styling uppdraget att förvandla ett modernt radhus till en attraktiv och välkomnande bostad inför försäljning. Huset ligger i ett populärt område och har en öppen planlösning, vilket ger stora möjligheter för kreativ inredning.

Utmaning

Utmaningen för oss var att skapa en harmonisk och funktionell inredning som både kunde visa upp husets potential och samtidigt tilltala en bred målgrupp av potentiella köpare.

Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
Carousel Arrow BlackCarousel Arrow White
No items found.

Designlösning

Skandinavisk interiör med mjuka pastellfärger

För att skapa en attraktiv och inbjudande känsla började vi med att analysera husets grundläggande egenskaper och ta hänsyn till dess arkitektur och omgivningar. Vi beslutade oss för att inreda med en modern skandinavisk stil, som både är tidlös och populär. Vi valde neutrala färger för att framhäva husets ljusa och öppna atmosfär och för att skapa en lugn och enhetlig känsla. I vardagsrummet placerade vi en stor, bekväm soffa med texturerade kuddar och ett stilrent soffbord, som inbjuder till avkoppling och umgänge. Vi adderade även gröna växter för att skapa en harmonisk atmosfär

Naturliga material för en ren och mjuk känsla

I köket fokuserade vi på att göra det både praktiskt och elegant. Vi utrustade köket med moderna vitvaror och stilrena köksredskap för att skapa en funktionell arbetsyta. Vi lade även till ett matbord med plats för sex personer, vilket understryker husets möjligheter för familjeliv och underhållning. I sovrummen använde vi en ljus färgpalett och valde sängkläder med naturnära färger för att skapa en fridfull och avkopplande atmosfär. Vi placerade även förvaringslösningar och dekorativa detaljer som skulle visa upp rummens praktiska potential.

KONTAKT

Kontakta oss. Vi arbetar hårt för goda resultat

Utöver interiördesign utför vi bl.a. enklare snickeri, flytttransport och flyttstädning.